onsdag 17. mars 2010

Lille sol...

Vi er så heldige å ha ei lita sol her heime, og ho heiter Vilde.
Vi er så takksamme og glade for å ha Vilde i livet vårt. Ho sprer liv og glede kring seg, og får fram smilet hjå oss, sjølv når vi er aldri så trøytte!
Ja, det kan vere travelt å vere foreldre til ei lita ei, og til tider kan det vere utfordrande. Men mest av alt er det veldig, veldig kjekt!:)

Dag Filip jobbar mykje for tida. Spelar til seine kvelden. Keisamt for oss....men kjipast for Dag Filip da, som ikkje får henge med oss to kule!

Eg og Vilde henger med folk og fe på Røa, eller fartar rundt i Oslo by. Idag har vi vore på babysong, på shopping og gått tur saman med to andre små og mammaene deira. Vilde tykkjer det er fint å vere på tur, og at det er kult å køyre med t-bane. Då kan ho sete å sjå ut på guds frie natur, eller by, og ho kan flørte litt med dei andre passasjerane. Men sjølv om bylivet er vel og bra, begynner vi no å bli klare for litt fjord og fjell. Og litt påskekos og familiemiddag. Besteforeldre som kan sitte barnevakt er heller ikkje å forakte.

2 kommentarer:

  1. Fiine Vilde :) Og jeg er faktisk veeldi gla for at dere bor her, så jeg kan komme på besøk så ofte jeg kan :):) Samtidig full forståelse for at d nå frister me fjord og fjell ;)

    SvarSlett
  2. Men du Cæmmi, vi skal ikkje flytte med det første da! No er det berre påskeferie i første omgang:)

    SvarSlett